Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ















Φαίνεται ότι οι πόλεμοι του παρελθόντος δεν μας δίδαξαν τίποτα. Οι μαζικές εκτελέσεις των άμαχων πληθυσμών, η διάλυση των κοινωνικών ιστών και το καθεστώς του τρόμου που άφησε πίσω του το πέρασμα των σφαγέων θα έπρεπε να συσπειρώσει τους λαούς του κόσμου και να τους θωρακίσει από την μανία των διεστραμμένων ηγετών.
Είναι απερίγραπτη κτηνωδία να εκτελούνται εν ψυχρώ γυναικόπαιδα για την δήθεν εξάλειψη της τρομοκρατίας.
Εγώ δεν θα κρίνω ούτε την διεκδίκηση των εδαφικών δικαιωμάτων από τις χώρες της ανατολικής μεσογείου ούτε την παράνομη κατοχή των πυρηνικών όπλων από χώρες που δεν έχουν το προνόμιο της διάθεσης.
Εγώ θα σχολιάσω την κτηνωδία αυτών που στο όνομα της ειρήνης σφαγιάζουν τον άμαχο πληθυσμό των χωρών που οι ηγέτες τους καλώς ή κακώς δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόνες που επιβάλλουν οι υπερδυνάμεις. Από την παγκόσμια συνδιάσκεψη των 111 χωρών που συμφώνησαν για την απόσυρση των βομβών διασποράς ευλόγως απουσίασαν οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ρωσία και το Ισραήλ.
Περιττό να διευκρινίσω ότι οι βόμβες διασποράς των Ισραηλινών κομμάτιασαν στην κυριολεξία τον λαό την Γάζας.
Ποιος θα σταματήσει την τρομοκρατία των υπερδυνάμεων; Που είναι οι πνευματικοί ηγέτες του κόσμου; Τι απέγιναν οι μνήμες του Εβραϊκού ολοκαυτώματος;
Με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, Εβραίοι ξεπέρασαν ακόμα και τα κτηνώδη ένστικτα του Χίτλερ.
Ο κόσμος αναρωτιέται για την αιτία που οδήγησε το Ισραήλ στην γενοκτονία των Παλαιστινίων, γιατί για γενοκτονία πρόκειται όταν εκτελείς γυναικόπαιδα που είναι η πηγή της ζωής.
Είναι προφανές ότι ο στόχος των Ισραηλινών δεν είναι η εξάλειψη της τρομοκρατίας.
Την γη της επαγγελίας θέλουν και για να το πετύχουν πρέπει να σβήσουν τους Παλαιστινίους από προσώπου γης.
Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: