Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΠΑΣΟΚ!

Και τώρα η σειρά του ΠΑΣΟΚ. Δεν ξέρω πια σε τι να πιστέψω, δεν ξέρω ποιος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του φιλολαϊκού κόμματος, αυτός που έρχεται ή αυτός που επιστρέφει.
Όπως και νάχει, τα πράγματα άλλαξαν για την πολιτική του τόπου. Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος από τους δύο κι αν έλθει θα πρέπει να αναθεωρήσει τις αντιλήψεις του για την σχέση του με τον λαό. Και αυτό γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οι πολιτικοί θα πρέπει να επιστρέψουν στον αρχικό τους ρόλο που τους έχει ανατεθεί και να υπηρετήσουν την θητεία τους με σύνεση και σεμνότητα όπως απαιτούν οι θεσμοί της Δημοκρατίας και όχι της πλουτοκρατίας. Να σκύψουν πάνω από τα οράματα του λαού και να ταυτιστούν με τα ιδανικά του. Να δουλέψουν σκληρά ως οφείλουν ώστε να εκτιμήσουν τις απολαβές που πλουσιοπάροχα ο λαός τους εξασφάλισε. Να ορθώσουν το ανάστημα τους στους σφετεριστές του δημόσιου πλούτου και όχι στους οικονομικά ασθενείς πολίτες της χώρας.
Μόνο έτσι θα περισώσουν ότι απέμεινε από την χαμένη τους αξιοπρέπεια και θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας.
Όσο για μας, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι τρέφει την αλαζονεία και την αναλγησία των πολιτικών που αποφασίζουν για τις τύχες του λαού, δηλαδή τον φανατισμό που μας διακατέχει και την ταύτιση του φουκαρά ψηφοφόρου με την ακόρεστη πλουτοκρατία.
Όπως και νάχει, εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του. Και να μήν ακούσω λέξη για τα χρέη που κληρονόμισε απο την ΝΔ, τα ήξερε, ας πρόσεχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: