Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα αποσπούν την προσοχή μας από τα άμεσα προβλήματα που ταλανίζουν την ζωή μας. Όμως παρόλο που τα γεγονότα της δικής μας καθημερινότητας είναι αυτά που χρήζουν άμεσης λύσης, εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα και να οδηγούν στην απόγνωση αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, αυτούς που βλέπουν να χάνουν το σπίτι τους, αυτούς που χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
Η κυβέρνηση που δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί, ασχολείται με την διάσωση του κύρους της μετα την αποκάλυψη των σκανδάλων και την κακή διαχείριση της οικονομίας που οδήγησε την χώρα στην χρεωκοπία.
Το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να την ανησυχεί ιδιαίτερα, θα την οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού του τύπου παροχών, αυξήσεων και επιδοτήσεων που στο τέλος - τέλος δεν θα φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους.
Η αντιπολίτευση όπως ισχυρίζεται ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, έχει έτοιμες λύσεις εννοώντας οικονομικούς πόρους, άγνωστης μέχρι στιγμής προέλευσης. Δεν ξέρω πως θα αντιμετωπίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την επερχόμενη ανεργία που θα σαρώσει την χώρα μας, ο λαός πάντως εξακολουθεί να διατηρεί τις επιφυλάξεις του και ο κ. Παπανδρέου καλά θα κάνει να εμφανίσει κάποια πειστήρια αρκούντως ικανοποιητικά για τους ψηφοφόρους του. Όπως και νάχει, τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: