Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ

Λουτρό αίματος στην Ελλάδα! Αναμενόμενο.
Τις πταίει; Μα η τηλεόραση φυσικά. Αναλογιστείτε απλά το περιεχόμενο των ταινιών που προβάλλει η ελληνική τηλεόραση και θα πάρετε την απάντηση για το φαινόμενο της βίας που εισέβαλλε στα σπίτια μας.
Ηθικός αυτουργός; Τα ιδιωτικά κανάλια που μέσα από τις φτηνές και αρρωστημένες παραγωγές του Χόλυγουντ, διεγείρουν τα άγρια ένστικτα αυτών που ανατράφηκαν με την τηλεοπτική κουλτούρα.
Γιατί πώς να το κάνουμε, οι πρωταγωνιστές των ταινιών τρόμου, βιασμών, ληστειών, πολέμου, σεξουαλικής διαστροφής, αποτελούν τα πρότυπα των νέων που αναζητούν την κοινωνική αναγνώριση σε μια χώρα με ισοπεδωμένα ιδανικά.
Αν συγκρίνουμε τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι είναι επανάληψη όλων των Χολιγουντιανών ταινιών που προβάλλονται στην χώρα μας.
Θέλετε μερικά παραδείγματα;
FIRST BLOOD, (ή Ράμπο), με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ένας παρασημοφορημένος ήρωας των Ειδικών Δυνάμεων και πρώην βετεράνος του Βιετνάμ με ταραγμένο ψυχικό κόσμο, εκτελεί εν ψυχρώ ότι κινείται γύρω του. Για μερικές δεκαετίες υπήρξε το ίνδαλμα της νεολαίας σε όλον τον πλανήτη. Τα όπλα που χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες των ταινιών του, θα τα βρείτε ακόμη και σήμερα στα καταστήματα όπλων.
HANNIBAL: Το αποκορύφωμα της διαστροφής. Η ταινία αυτή βραβεύτηκε με Όσκαρ. Κανένα άλλο σχόλιο.
Αν συμπεριλάβουμε σε αυτές και τις ταινίες παιδικής πορνογραφίας, δεν χρειάζονται περισσότερα για να συνειδητοποιήσουμε την χαοτική πορεία του ανθρώπινου γένους.

Καταγγέλλω το κράτος για την παγερή αδιαφορία καθώς και την συνεργία του μπροστά στον πνευματικό εκφυλισμό που διείσδυσε στις ελληνικές οικογένειες.
Καταγγέλλω την ελληνική τηλεόραση ως ηθικό αυτουργό για την ασύδοτη προβολή των ταινιών αίσχους που απομακρύνουν τους νέους από τις πνευματικές αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: