Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ






















Εγώ ξέρω ότι οι νέοι άνθρωποι είναι πηγή ζωής. Τώρα, ποιος αποφάσισε για το αντίθετο και καταστέλλει τις ανάσες αμούστακων παιδιών...νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι. Αν όχι, τότε λυπάμαι που το λέω αλλά θα πρέπει να επιστρέψουμε στα άγρια ένστικτα μας. Αυτά που μας οδηγούν στην βία και το έγκλημα. Γιατί αυτά βιώνουμε καθημερινά, όχι όμως από τους νέους αλλά από τις πρότερες γενιές σαν την πανούργα την δική μου που στάζει αίμα. Η σημερινή γενιά δεν κλέβει, δεν σκοτώνει, δεν εξαπατά, δεν πουλά ναρκωτικά.
Έχει περιεχόμενο, αγαπά την παράδοση, αγαπά την ζωή, έχει διαίσθηση και κώδικα επικοινωνίας που δεν γίνεται κατανοητός γιατί ...περιέχει μηνύματα ειρήνης!!!
Αντίθετα με τους νέους, η γενιά των θερμοκέφαλων πολιτικών που στο όνομα της ειρήνης σφάζουν γυναικόπαιδα, καταστρέφουν τον πλανήτη και διδάσκουν το οργανωμένο έγκλημα εφαρμόζοντας τον νόμο της ατιμωρησίας, είναι αυτή που τσαλαπατά στην κυριολεξία τα ιδανικά των νέων συρρικνώνοντας τους πνευματικούς της ορίζοντες.
Όσο κάποιες διαταραγμένες προσωπικότητες αποκαλούν την νέα γενιά αληταριό, δεν αναμένεται καμία πρόοδος στο πολιτικό στερέωμα...ο θεός να φυλάει τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: